|
|
Lån  


 
Annonce:


Hvad skal man kigge efter, når man køber fiskeolie?
Fiskeolie fås som kapsler og flydende mikstur og sælges som både naturlægemidler og kosttilskud. Kig efter indholdet af omega-3-fedtsyrer, fremfor kun den samlede mængde olie i produkterne. Generelt bør man vælge produkter med et højt indhold af omega-3 fedtsyrer. Vær også opmærksom på, at indholdet kan variere fra produkt til produkt, så dosis kan være forskellig.

De billige produkter kan have en lavere koncentration, så man skal spise helt op til seks kapsler om dagen. Det medfører et meget højt fedtindtag, som er dårligt både for vægten og eventuelt også kolesteroltallet. Sørg for, at koncentrationen er høj, så du skal tage så få kapsler som muligt.

Kan der være tungmetaller i fiskeolie?
Der findes eksempler på fiskeolie, som er trukket tilbage fra markedet på grund af et for højt indhold af tungmetaller. Men generelt kan man sige at der er mere kontrol med fiskeolie på kapsler end med fisk du køber hos fiskehandleren.

Har fiskeolie bivirkninger??
Fiskeolie har ingen alvorlige bivirkninger. De kan dog i nogle tilfælde give opstød eller føre til vægtstigning. Som med alt andet skal man ikke tage mere end det der er anbefalet.Information på sider:

Hvad er fiskeolie - Sundhedsportaler - Helse & skønhed - Gode råd - Fisk - Omega 3 fedtsyre - Fiskeolie - Plejeprodukter - Du er her: Fiskeolie - Fiskeolie -